Hotels met subtropisch zwembad tips

70 Vakantieparken met zwembad

Op zoek naar de leukste vakantieparken met zwembad? Dat klinkt goed! Team Metzwembad.nl heeft de leukste blogs geschreven over de leukste vakantieparken met zwembad per regio/land. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantieparken Nederland met zwembad


No posts

Vakantieparken Duitsland met zwembad


No posts

Vakantieparken België met zwembad


No posts

Vakantieparken Denemarken met zwembad


No posts

Vakantieparken Oostenrijk met zwembad


No posts

2x de leukste vakantieparken Nederland met zwembad

Center Parcs Port Zélande – Zuid-Holland

Dit vakantiepark is gelegen aan de Nederlandse kust in de provincie Zuid-Holland. Zo ligt het vakatniepark op het schiereiland Goerree-Overflakkee, nabij het plaats Ouddorp en Zeeland. Dit park is populaire onder Nederlandse als buitenlandse toeristen vanwege de prachtige locatie aan de Noordzee en de vele luxe faciliteiten van het park, waaronder: Aqua Mundo met twee glijbanen, Bandenglijbaan, wildwaterbaan en waterspeeltuin.


Landal De LommerbergenLimburg

In het Noord-Limburgse bossen ligt vakantiepark Landal De Lommerbergen. Dit vakantiepark beschikt over verschillende luxe faciliteiten voor jong en oud. Denk aan: een subtropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin, buitenspeelplaats en veel meer. Van alles te doen voor het hele gezin. En ideaal voor wie op zoek is naar een fijne vakantiepark Limburg met zwembad.

Vakantiepark met subtropisch zwembad in Limburg

2x de leukste vakantieparken Duitsland met zwembad

Center Parcs Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland een vakantiepark gelegen in de prachtige regio Hochsauerland in Duitsland. Zo is het park onderdeel van de welbekende Center Parcs-keten, die bekend staat om zijn vakantieparken midden in de natuur en subtropisch zwembaden. Dit park beschikt over comfortabele accommodaties, variërend van gezellige cottages tot luxe villa’s. Maar het park heeft veel meer te bieden! Denk aan subtropisch zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbanen en ontspannende bubbelbaden, en voor de sportliefhebbers: een tennisbaan, squash, boogschieten, bowling en nog veel meer.

Vakantiepark Duitsland met zwembad

Tropical Island Resort

Het Tropical Resort is een luxe vakantiepark gelegen in Krausknick, Duitsland. Dit vakantiepark staat wereldbekend om zijn gigantische overdekte tropische zwemparadijs, dat het hele jaar door geopend is. Het park biedt een exotische vakantie-ervaring met een kunstmatig strand, palmbomen, glijbanen, lagunes en zelfs een tropisch regenwoud. Bekijk de mogelijkheden.

Vakantiepark Duitsland met subtropisch zwembad tips