Vakantiepark Utrecht met zwembad → 3 x de leukste tips

Vakantiepark Utrecht met zwembad tips

Ben je op zoek naar de leukste vakantieparken van Utrecht met zwembad? Dat is een goed idee! De prachtige provincie Utrecht beschikt over vele mooie steden, Bezienswaardigheden, monumenten en een schitterende natuur. Ideaal dus voor een weekendje, midweek of weekje weg. Of je nu op zoek bent naar een binnen- of buitenzwembad, in Utrecht zal je altijd wel een geschikt vakantiepark vinden. Bekijk de leukste parken van Utrecht met zwembad hieronder:

Vakantiepark Utrecht met zwembad


#1. Landal Amerongse Berg

Vakantiepark-utrecht-met-zwembad-1
  • Op de Utrechtse Heuvelrug
  • Overdekt zwembad
  • Beste mountainbike routes

Op zoek naar een leuk vakantiepark met zwembad in de kleinste provincie van Nederland? Dan is Landal Ameronge Berg een zeer geschikt park voor jouw vakantie! Dit rustige, kleinschalige vakantiepark ligt direct aan de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over voldoende leuke faciliteiten. Zo heeft het park een overdekt zwembad, een leuk programma vol activiteiten voor de kids en een aantal sport- en spel faciliteiten. Wat wil je nog meer tijdens je rustige vakantie in de provincie Utrecht?

In de nabije omgeving van het park liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort. Liever te voet of per fiets de omgeving ontdekken? Fiets of wandel dan via een van de vele routes langs de landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen en het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Meer info? Kijk dan bij: Landal Amerongse Berg.

#2. Europarcs De Utrechtse Heuvelrug

Vakantiepark-Utrecht-met-zwembad-2
  • Midden in de natuur
  • Binnenzwembad
  • Mooie accommodaties

In het hart van Nederland vind je het leuke vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Dit door natuur omgeven vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie in de provincie Utrecht. Maar ook op het park zelf kun je van alles doen en beleven. Je verblijft op het park in mooie accommodaties terwijl je kunt genieten van faciliteiten zoals een binnenzwembad, leuke animatie en verschillende eetgelegenheden. Kortom, je komt hier niks te kort tijdens je vakantie!

Verder vind je in de omgeving van het park prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Neem dus zeker je goede fiets of je fijnste wandelschoenen mee tijdens je vakantie! Zin om een dagje te shoppen? Ook dat kan, binnen een half uur ben je namelijk in het bruisende centrum van Utrecht. Boeken kan bij: EuroParcs.

#3. RCN Het Grote Bos

vakantiepark-Utrecht-met-zwembad-3
  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Verwarmd buitenbad met water
  • Ruim opgezet park

Vakantiepark RCN Het Grote Bos zal je met haar vele faciliteiten en mooie ligging zeker verrassen. Het park staat hoog aangeschreven bij families en is hiermee een erg leuke uitvalsbasis voor een vakantie met de kids in Utrecht. Het park biedt diverse faciliteiten die vooral je kinderen een top tijd zulle geven. Zo is er een verwarmd buitenbad, waterspeelparadijs met glijbanen, leuk recreatieprogramma, meerdere speeltuinen, bowlingbaan en nog veel en veel meer. Je zult hier tijdens je vakantie eerder tijd te kort hebben dan tijd over! Dit alles gaat in een prachtige mix met mooie accommodaties en een schitterende natuur. Klinkt dat niet als een top vakantie?

Ook in de omgeving van RCN Het Grote Bos is voldoende te doen en te beleven. Met diverse historische steden, monumenten, bossen en attractieparken, is er voor jong en oud altijd wel wat te doen. Meer weten of boeken? Kijk bij: RCN.

Lees ook: Vakantiepark Nederland met zwembad

Meer vakantiepark Utrecht met zwembad tips


Zo, dit waren de beste en leukste vakantieparken van Utrecht met zwembad. Wij hopen dat jij jouw beoogde vakantiepark in dit overzicht hebt kunnen vinden. Wij van team Metzwembad.nl hebben voor jou gekeken naar de beste parken op de site van de bekende aanbieders. Zo hebben wij gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding van de vakantieparken. Een verblijf op één van deze parken zal dus zeker top zijn! Niet gevonden waar je naar zocht of wil je meer inspiratie op doen? Lees dan de pagina’s van: vakantiepark Veluwe met zwembad, vakantiepark met zwembad Drenthe of vakantiepark met zwembad Overijsel. Wil je Up-to-date blijven van de beste vakantieparken met zwembad van Utrecht? Vergeet ons dan zeker niet te volgen op social media!

Hier kun je vakantiepark Utrecht met zwembad boeken
Meer vakantieparken met zwembad tips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *