Top 3 vakantieparken Utrecht met zwembad

Vakantiepark Utrecht met zwembad tips

Ben je op zoek naar de leukste vakantieparken in Utrecht met zwembad? Dat is een goed idee! De provincie Utrecht beschikt over vele mooie steden, bezienswaardigheden, monumenten en een schitterende natuur. Bekijk de leukste vakantieparken met zwembad hieronder:

Aankomstdatum 2023/2024

Januari ○ Februari ○ Maart ○ April ○ Mei ○ Juni ○ Juli ○ Augustus ○ September ○ Oktober ○ November ○ December

Vakantieparken Utrecht met zwembad

1. Landal Amerongse Berg

Vakantiepark-utrecht-met-zwembad-1
Landal Amerongse Berg – overdekt zwembad
 • Op de Utrechtse Heuvelrug
 • Overdekt zwembad
 • Beste mountainbike routes

Op zoek naar een leuk vakantiepark met zwembad in de kleinste provincie van Nederland? Dan is Landal Amerongse Berg een zeer geschikt park voor jouw vakantie! Dit rustige, kleinschalige vakantiepark ligt direct aan de Utrechtse Heuvelrug en beschikt over voldoende leuke faciliteiten. Zo heeft het park een overdekt zwembad, een leuk programma vol activiteiten voor de kids en een aantal sport- en spelfaciliteiten faciliteiten. Wat wil je nog meer tijdens je rustige vakantie in de provincie Utrecht?

In de nabije omgeving van het park liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort. Liever te voet of per fiets de omgeving ontdekken? Fiets of wandel dan via een van de vele routes langs de landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen en het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.


2. Europarcs De Utrechtse Heuvelrug

Vakantiepark-Utrecht-met-zwembad-2
Europarcs De Utrechtse Heuvelrug – binnenzwembad
 • Midden in de natuur
 • Binnenzwembad
 • Mooie accommodaties

In het hart van Nederland vind je het leuke vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Dit door natuur omgeven vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie in de provincie Utrecht. Maar ook op het park zelf kun je van alles doen en beleven. Je verblijft op het park in mooie accommodaties terwijl je kunt genieten van faciliteiten zoals een binnenzwembad, leuke animatie en verschillende eetgelegenheden. Kortom, je komt hier niks te kort tijdens je vakantie!

Verder vind je in de omgeving van het park prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Neem dus zeker je goede fiets of je fijnste wandelschoenen mee tijdens je vakantie! Zin om een dagje te shoppen? Ook dat kan, binnen een half uur ben je namelijk in het bruisende centrum van Utrecht.


3. RCN Het Grote Bos

vakantiepark-Utrecht-met-zwembad-3
RCN Het Grote Bos – verwarmd buitenzwembad
 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Verwarmd buitenbad met water
 • Ruim opgezet park

Vakantiepark RCN Het Grote Bos zal je met haar vele faciliteiten en mooie ligging zeker verrassen. Het park staat hoog aangeschreven bij families en is hiermee een erg leuke uitvalsbasis voor een vakantie met de kids in Utrecht. Het park biedt diverse faciliteiten die vooral je kinderen een top tijd zullen geven. Zo is er een verwarmd buitenbad, waterspeelparadijs met glijbanen, leuk recreatieprogramma, meerdere speeltuinen een bowlingbaan en nog veel en veel meer. Je zult hier tijdens je vakantie eerder tijd te kort hebben dan tijd over! Dit alles gaat in een prachtige mix met mooie accommodaties en een schitterende natuur. Klinkt dat niet als een top vakantie?

Ook in de omgeving van RCN Het Grote Bos is voldoende te doen en te beleven. Met diverse historische steden, monumenten, bossen en attractieparken, is er voor jong en oud altijd wel wat te doen. Meer weten of boeken? Kijk bij: RCN.


Overzicht vakantieparken in Utrecht met zwembad

 1. Landal amerongse Berg
 2. Europarcs De Utrechtse Heuvelrug
 3. RCN Het Grote Bos

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *