Vakantiepark Groningen met zwembad → 3 tips

Vakantiepark Groningen tips

Ben je op zoek naar een vakantiepark Groningen met zwembad? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Want team Metzwembad.nl heeft de leukste tips op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiepark Groningen met zwembad


#1. Vakantiepark Emslandermeer

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Eigen binnenwater
  • Leuke uitstapjes

Zoek je een vakantiepark in Groningen met zwembad? Dan is vakantiepark Emslandermeer een aanrader! Want dit park beschikt over een subtropisch zwemparadijs. Maar dit is niet alles. Zo heeft het park verschillende faciliteiten zoals: kanoën, hartenlust karpervisser. Hier kun je alle kanten op. Golfen op de 5-holes golfbaan of liever met de kinderen een potje jeu-de-boulen? Ook de omgeving van dit park biedt ruime mogelijkheden.

Goed om te weten: Vakantiepark Emslandermeer beschikt over een visvijver waar je tegen betaling gebruik van kunt maken (€6,- per dag).

#2. Natuurdorp Suyderoogh

  • Midden in Nationaal Park Lauwersmeer
  • Overdekt zwembad en recreatiestrand
  • Sterren kijken

Midden in Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen ligt dit vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh. Het park is ideaal voor zeilers en surfers. Want het park ligt direct aan het water en beschikt ook over een overdekte zwembad en sportvelden waar je van gebruik kunt maken. Daarnaast is de kans groot dat je hier verschillende vogels kuns spotten. Prima voor een weekendje weg met vrienden of familie. Hier kom je heerlijk tot rust.

Tip: Bezoek Zeehondencentrum Pieterburen. Hier ontmoet je alle wilde zeehonden van het grootste opvangcentrum in Nederland.

Lees ook: Vakantieparken Nederland met zwembad

Bonus tip: Vakantiepark Duitsland met zwembad


#3. Center Parcs Hochsauerland – Subtropisch zwembad

  • Kinderparadijs
  • Beauty & wellness
  • Visvijver

Plons! Wat een zwemparadijs heeft dit park! Zowel in de zomer als in de winter is dit park vlak nabij Winterberg perfect voor een onvergetelijke vakantie. “Heerlijk zo een vakantiepark Duitsland met zwembad”. Het park ligt in de Duitse plaats Medebach, te midden van het Land van de 1000 bergen. In de zomer kun je in de buurt bijvoorbeeld rodelen en in de winter kun je skiën of snowboarden. Het park heeft een prachtig groot subtropisch zwemparadijs genaamd Aqua Mundo met de Crazy River. Het zwemparadijs heeft 5 grote glijbanen zowel binnen als buiten. En nieuw is de Sauerland Splash ideaal voor kinderen. Vervelen op dit park is geen optie!

Lees ook: Vakantieparken Duitsland met zwembad

Lees de nieuwste vakantiepark blogs


De leukste vakantieparken Groningen met zwembad


In dit artikel hebben we de leukste vakantieparken met zwembad in Groningen verzameld. Of je nu op zoek bent naar een vakantiepark met subtropisch zwembad of een goedkoop vakantiepark. Op deze pagina vind je een overzicht van de leukste vakantieparken. Bij sommige parken is het ook mogelijk om je huisdieren mee te nemen. Bekijk de mogelijkheden hierboven.

Met hoeveel personen vakantie vieren in Groningen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *