Ontdek de perfecte vakantiebestemming in het betoverende Groningen, waarbij ontspanning en plezier samenkomen. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van vakantieparken in deze schilderachtige regio met zwembad. Laat je verrassen door een divers aanbod van accommodaties, omgeven door de prachtige natuurlijke schoonheid van Groningen.

Boek direct bij de aanbieder

Vakantieparken Groningen met zwembad

1. Summio Vakantiepark Emslandermeer

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Eigen binnenwater
  • Leuke uitstapjes

Zoek je een vakantiepark in Groningen met zwembad? Dan is vakantiepark Emslandermeer een aanrader! Want dit park beschikt over een subtropisch zwemparadijs. Maar dit is niet alles. Zo heeft het park verschillende faciliteiten zoals: kanoën, hartenlust en/of karpervissen. Hier kun je alle kanten op. Golfen op de 5-holes golfbaan of liever met de kinderen een potje jeu-de-boulen? Ook de omgeving van dit park biedt ruime mogelijkheden.

Goed om te weten: Vakantiepark Emslandermeer beschikt over een visvijver waar je tegen betaling gebruik van kunt maken (€6,- per dag).


2. Natuurdorp Suyderoogh

Vakantiepark Groningen met zwembad binnenbad
  • Midden in Nationaal Park Lauwersmeer
  • Overdekt zwembad en recreatiestrand
  • Sterren kijken

Midden in het Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen ligt dit vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh. Het park is ideaal voor zeilers en surfers, want het park ligt direct aan het water en beschikt ook over een overdekt zwembad en sportvelden waar je van gebruik kunt maken. Daarnaast is de kans groot dat je hier verschillende vogels kunt spotten. Prima voor een weekendje weg met vrienden of familie. Hier kom je heerlijk tot rust.

Tip: Bezoek Zeehondencentrum Pieterburen. Hier ontmoet je alle wilde zeehonden van het grootste opvangcentrum in Nederland.


Vakantieparken in de buurt van Groningen

3. Center Parcs Hochsauerland – Subtropisch zwembad

Vakantiepark Duitsland met zwembad
  • Kinderparadijs
  • Beauty & wellness
  • Visvijver

Plons! Wat een zwemparadijs heeft dit park! Zowel in de zomer als in de winter is dit park vlakbij Winterberg perfect voor een onvergetelijke vakantie. “Heerlijk zo een vakantiepark in Duitsland met zwembad”. Het park ligt in de Duitse plaats Medebach, te midden van het Land van de 1000 bergen. In de zomer kun je in de buurt bijvoorbeeld rodelen en in de winter kan je skiën of snowboarden. Het park heeft een prachtig groot subtropisch zwemparadijs genaamd Aqua Mundo met de Crazy River. Het zwemparadijs heeft 5 grote glijbanen zowel binnen als buiten. En nieuw is de Sauerland Splash ideaal voor kinderen. Vervelen op dit park is geen optie!

Vergelijkbare berichten