Vakantieparken in Flevoland met zwembad → Top 5

Vakantiepark Flevoland met buitenzwembad tip

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Flevoland met zwembad? Dat klinkt goed! Natuur – Flevoland heeft veel natuurgebieden, zoals de Oostvaardersplassen, het Horsterwold en het Hulkesteinse bos. Deze gebieden bieden mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vogels te spotten.

Boek direct bij de aanbieder

5x vakantieparken Flevoland met zwembad


1. EuroParcs Zuiderzee

Vakantiepark Flevoland met buitenzwembad tip
 • Binnenzwembad met glijbaan
 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Prachtige omgeving

EuroParcs Zuiderzee! Op zoek naar een vakantiepark Flevoland met zwembad? Dan is EuroParcs Zuiderzee de perfecte optie voor jou! De accommodaties zijn voorzien van een moderne uitstraling met veel privacy en mogelijkheden tot veel faciliteiten op het park, zo is er een groot binnenzwembad, indoor speelparadijs, minigolf en een bowlingbaan. Huisdieren zijn toegestaan in de accommodaties onder een aanbetaling.

Doordat het vakantiepark gelegen is aan de rivier is er in de zomer veel leuks te doen, denk aan zwemmen en varen, zo kan je een bootje huren. Ook is het stadje Almere aan te raden, hier kan je shoppen of gezellig uit eten gaan. Bekijk de mogelijkheden.


2. Molecaten Park Flevostrand

Vakantiepark Flevoland met zwembad buitenfoto
 • Binnenzwembad met glijbaan
 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Prachtige omgeving

Voor wie op zoek is naar een vakantiepark met veel wateractiviteiten is vakantiepark Molecaten Park Flevostrand de perfecte optie voor jou! Het vakantiepark voorziet de gasten van veel faciliteiten waaronder een buitenzwembad, animatieteam en bar en terrassen. De accommodaties die te vinden zijn in Molecaten Park Flevostrand zijn voorzien van een schone uitstraling, ook zijn de accommodaties betaalbaar. Huisdieren zijn toegestaan in de accommodaties.

Het park is gelegen aan de rivier Eemmeer waardoor er in de zomer veel watersport mogelijkheden zijn, zo kan je via het park zeillessen nemen, ook kunnen er kano’s gehuurd worden via het park. Maak een rondvaart over de randmeren tussen Flevoland en Gelderland. Je kunt hier genieten van het prachtige uitzicht op het water en de natuur. Ook kun je hier vissen, zwemmen en zeilen. Boek nu!


3. Waterparc Veluwemeer

Vakantiepark Flevoland met zwembad binnenzwembad
 • Binnenzwembad en glijbaan
 • Accommodaties met een moderne uitstraling
 • Brasserie

Vakantiepark Waterparc Veluwemeer! Dit prachtige park is voorzien van moderne accommodaties waardoor jouw verblijf perfect verloopt. In de accommodaties zijn meerdere slaapkamers te vinden met minimaal 2 slaapplekken per kamer, ook is er minimaal 1 badkamer te vinden die voorzien is van alle benodigdheden. Ook voorziet het park de gasten van veel faciliteiten waardoor er voor kinderen genoeg te doen is. Huisdieren zijn toegestaan onder een aanbetaling.

Flevoland heeft veel meren en kanalen die mogelijkheden bieden voor watersport, zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen. Ook zijn er ook verschillende pretparken, zoals Walibi Holland en Aviodrome, die leuk zijn voor het hele gezin. Natuur – Flevoland heeft veel natuurgebieden, zoals de Oostvaardersplassen, het Horsterwold en het Hulkesteinse bos. Deze gebieden bieden mogelijkheden om te wandelen, fietsen en vogels te spotten. Bekijk de mogelijkheden en boek nu!


4. Vakantiepark De Eemhof

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs Flevoland tip
 • Subtropisch zwembad
 • Sport en speel faciliteiten
 • Ruime accommodaties

Ontdek Vakantiepark De Eemhof, een prachtig park gelegen bij de rivier de Eemmeer. Het vakantiepark voorziet de gasten van veel faciliteiten voor jong en oud waaronder een subtropisch, Kidsclub en meerdere speeltuinen met veel leuke spellen voor jong en oud. De accommodaties zijn ruim ingericht met veel ruimte voor ontspanning en rust. Het vakantiepark biedt accommodaties aan voor groepen vanaf 2 personen tot groepen met 6 personen. Huisdieren zijn toegestaan in de accommodaties.

In de omgeving is er veel te doen, bezoek het grootste werkeiland ter wereld: de Noordoostpolder. Dit gebied is grotendeels ingepolderd in de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw en heeft een indrukwekkende geschiedenis. Je kunt hier een bezoek brengen aan het museum ‘Schokland’. Toch op zoek naar iets anders? Walibi Holland, een pretpark wat gelegen is in Biddinghuizen.


5. RCN Vakantiepark Zeewolde

Vakantiepark met binnenzwembad
 • Binnen en buitenzwembad
 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Prachtige omgeving

RCN Vakantiepark Zeewolde! Op zoek naar een vakantiepark gelegen aan de Veluwemeer in Flevoland? Dan is RCN Vakantiepark Zeewolde de perfecte optie voor jou! Het park voorziet de gasten van een binnen- en buitenzwembad die het hele jaar geopend zijn, ook is er een tennisbaan, zeilschool en een tafeltennistafel. De accommodaties die beschikbaar zijn op dit vakantiepark zijn voorzien van een moderne uitstraling met veel ruimte voor iedereen. Huisdieren zijn toegestaan.

Het park is gelegen in Flevoland waardoor een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, aan de overkant van het IJsselmeer, zeker de moete waard is. Hier kun je meer leren over de geschiedenis van het leven aan de voormalige Zuiderzee. Je kunt er ook oude ambachten bekijken en workshops volgen.

Meest gestelde vragen (FAQ)

Welke vakantieparken in Flevoland met zwembad zijn huisdieren toegestaan?

De volgende vakantieparken zijn voorzien van vakantiehuizen waar ook huisdieren zijn toegestaan:
1. Europarcs Zuiderzee
2. Molecaten Park Flevostrand
3. Center Parcs De Eemhof
4. RCN Vakatniepark Zeewolde

Vakantie met zwembad in Flevoland

Wij hebben de leukste Vakantiepark Flevoland met zwembad. In de loop van tijd gaan we meer vakantieparken toevoegen op deze pagina. Zo hebben wij gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding van de vakantieparken. Zo staat Flevoland bekend om zijn prachtige fietspaden, maak een fietstocht door de Oostvaardersplassen en geniet van de rust en de natuur. Er zijn diverse routes beschikbaar, variërend van kort tot lang. Ook is een bezoekje aan het Aviodrome in Lelystad de moeite waard, dit komt omdat het een museum is over luchtvaart en vind je oude vliegtuigen. Hier vind je oude vliegtuigen, simulatoren en een indoor speeltuin voor kinderen. Lees meer tips en nieuws over Flevoland bij Visitflevoland.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *