Op zoek naar een tropische vakantiebestemming in Duitsland? Dat klinkt goed! Op deze pagina vind je de leukste vakantieparken in Duitsland met subtropische zwembaden. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Boek direct bij de aanbieder

1. Tropical Islands ***

Vakantiepark Duitsland met subtropisch zwembad tips

Om te beginnen met de vakantieparken in Duitsland met subtropisch zwembad, Tropical Island is er een om nooit te vergeten! Dit is niet zomaar een vakantiepark met subtropisch zwembad in Duitsland maar Europa’s grootste tropische vakantiebestemming! Zo is er een exotische waterwereld en in de betoverende lagune kun je door de grotten dwalen. Ook kun je heerlijk relaxen aan de Zuizee, onder de palmbomen op een tropisch zandstrand. De accommodaties hier zijn redelijk beperkt, de vraag is gigantisch. Bekijk de mogelijkheden.


2. Center Parcs Park Hochsauerland

Zoek je een vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad leuke kinderfaciliteiten op het park? Dan is Center Parcs Park Hochsauerland een aanrader! In een van de mooiere wintersportgebieden van Duitsland ligt dit park. Dit park beschikt over een Aqua Mundo met 4 glijbanen en een waterspeeltuin. Daarnaast heeft het park ook Europa’s langste outdoor speeltuin Aventura 2.0. Kom je in de winter? Dan kan je lekker skiën in de winter.hoch


3. Center Parcs Park Allgäu

Wil je de fraaie Alpen verkennen tijdens je verblijf in een vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad? Dan is het vakantiepark Center Parcs Park Allgäu een aanrader. Want dit vakantiepark zit vol verrassingen. Net als het wereldberoemde sprookjeskasteel Neuschwanstein, dit is slechts op een uurtje rijden. Maar nog heel even over dit park: met 5 glijbanen, Center Parcs langste wildwaterbaan en een waterspeeltuin geniet je hier van een spetterende vakantie. En de omgeving is gewoon genieten, met een bos en weilanden in het Alpenvoorland kom je heerlijk tot rust. Voor de kinderen zijn er tal van faciliteiten.


Vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad gevonden?

Zo, dit waren de leukste vakantieparken in Duitsland met een subtropisch zwembad die wij hebben gevonden. Was dit alles? Nog lang niet! Maar dit zijn de leukste vakantieparken voor nu en in de loop van tijd gaan we nog meer leuke vakantieparken toevoegen. Wil je voor nu meer inspiratie op doen voor een vakantie in Duitsland? Ga dan terug naar vakantieparken in Duitsland met zwembad of bekijk meer vakantieparken met subtropisch zwembad.

Vergelijkbare berichten