Populaire vakantieparken Drenthe met zwembad:
18. De Lente van Drenthe

De Lente van Drenthe ligt op de Drentse Hondsrug. Het is er een paradijs voor iedereen die van natuur, rust en van een actieve vakantie houdt. Er zijn dus ook veel actieve activiteiten op het park zoals beachvolleybal, boogschieten, paardrijden en nog veel meer! Ook is een sportveld waar je een lekker potje kunt voetballen of kunt basketballen. Ben je helemaal gek van dieren? Dat is perfect er is namelijk een kinderboerderij op het park waar je dagelijks de dieren mee eten kunt geven. Het park heeft een verwarmd buitenzwembad waar je een lekkere duik kunt nemen. Ook is er een groot zwemvijver met strand waar je met lekker weer heerlijk kunt vertoeven. Daarbij is een waterspeeltuin waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

de lente van drenthe
17. landgoed ’t Wildryck

Dit prachtige park is omring door de prachtige natuur en ligt midden tussen de welbekende Drentse hunebedden. Op het park staan veel landhuizen, deze zijn allemaal heel ruim en liggen er mooi bij. Op het landgoed kan jong en oud zich goed vermaken. Het park heeft een mooi binnenzwembad, deze is het gehele jaar open. Er word ook aan de kleinere kinderen gedacht, er is namelijk ook een peuter/kleuterbad bij het binnenzwembad. Het park ligt midden tussen verschillende attractieparken zoals Plopsa Indoor Coevorden en de welbekende dierentuin WILDLANDS. Op het park zelf is ook genoeg te doen zoals verschillende sportvelden en nog veel meer! Ook is er een mooi restaurant op het park waar je een heerlijk hapje kunt eten.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

landgoed 't wildryck
16. RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg is een veelzijdig park vakantiepark, gelegen op een prachtig natuurgebied genaamd het Drents-Friese Wold. Als gast van dit prachtige park heb je toegang tot een aantal faciliteiten op en rond het park. Jezelf vervelen is geen optie. Het park heeft een spetterpaleis, dit is bedoeld voor de kleinere kinderen en het is dus ook zeker niet diep zodat de kinderen er veilig in kunnen zwemmen. Langs het park ligt een groot openlucht zwembad, als gast van het park heb je gratis toegang. Bij het openluchtzwembad is er van alles, er zijn 2 glijbanen, verschillende zwembaden en een water Play house. Het openluchtzwembad is geopend vanaf hemelvaart tot aan einde zomer.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

RCN de roggeberg
15. Het Hart van Drenthe

De naam van het park zegt het al dit prachtige park ligt midden in Drenthe. Terwijl de jongere vakantiegangers zich vermaken in het mooi overdekte zwembad, de speeltuin of op de Air trampoline geniet jij in ”De Tuinkamer” van een heerlijk kopje koffie en bijvoorbeeld een stuk appeltaart. Drenthe is de ideale plek voor een lekkere fietstocht, je kunt een fiets huren bij het fietsverhuur op het park. In de ochtend beschikt het park over een broodjesservice, iedere ochtend kun je heerlijke broodjes halen. Ook is er een minimarkt op het park waar je wat boodschapjes kunt doen mocht het nodig zijn. Je kunt genoeg sporten op het park, er is een voetbalveld en een volleybalveld.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

het hart van drenthe
14. Molecaten Park Het Landschap

Molecaten Park Het Landschap ligt in de prachtige natuurrijke omgeving van het nationaal Park Drents- Friese Wold in het plaatsje Wateren. Ideaal voor een heerlijke vakantie! Op het park kun je genieten van zowel een sportieve als een ontspannen vakantie. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnenzwembad of recreatiemeer, bij het recreatiemeer is een uitgebreid ligweide aanwezig. Daarnaast zijn er verschillende dingen te doen op het park zoals sporten op het sportveld, een potje tafeltennis spelen en nog veel meer! Voor de kleinere kinderen is er ook volop vermaak op het park. Bij het zwembad is er speciaal voor de kleintjes een peuterbad ook kunnen zij zich volop vermaken bij het recreatiemeer, er is daar namelijk een piratenschip waar ze heerlijk kunnen spelen.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

molecaten het landschap
13. RCN de Noordster

RCN de Noordster ligt midden in de provincie Drenthe. Het park is niet zo lang geleden helemaal gerenoveerd waardoor alles er nu zo goed als nieuwe uitziet. Het park heef een waterspeelparadijs, deze is bedoeld voor kleinere kinderen en is geopend bij een tempratuur van 20 graden of meer. In de zomer tijden hebben de gasten van het park toegang tot het openluchtzwembad dat vlak langs het park ligt, bij dat openlucht zwembad is er een duikplank met een glijbaan en meerdere zwembaden. Op het park zijn genoeg speel mogelijkheden, met ouderlijk toezicht kan hier dagelijks gespeeld worden. Heb je zin om wat actiefs te doen? Het park heeft een tennisbaan en een sportveld waar je een potje kunt voetballen en nog veel meer!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

de noordster
12. Vakantiepark De Norgerberg

Vakantiepark De Norgerberg is een prachtig gelegen park in het mooie Drenthe, het park ligt midden tussen de bossen en heidevelden. Op Vakantiepark De Norgerberg kun je volleyballen, basketballen, voetballen, biljarten en nog veel meer! Er is nog niet zo lang geleden een nieuw indoor zwembad waar je dagelijks een verfrissende duik kunt nemen. De kinderen kunnen veilig in het kinderbad spelen. Ook is er een buitenzwembad, het buitenbad is alleen in de zomer periode geopend. Toe aan ontspanning? Het park heeft een uitgebreid wellness centre, hier kun je in de sauna of in het bubbelbad. Voor de kinderen is er een speelbos op het park en een grote speeltuin, hier mogen de kinderen onder ouderlijk toezicht lekker spelen.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

vakantie de norgerberg
11. Vakantiepark Hunzedal

Roompot vakantiepark Hunzedal ligt midden tussen de hunebedden waardoor het een unieke omgeving is. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, er is worden namelijk dagelijks diverse activiteiten georganiseerd zoals in de ochtend een knutselochtend en in de avond een mini disco met de mascotte van het park. Het park heeft een groot zwemparadijs met een binnenzwembad en een buitenzwembad. Ook is er een reuze glijbaan bij die wel 60 meter lang is. Ook is er een natuurbad bij het park, deze is alleen geopend met goed weer. Er word ook aan de kleintjes gedacht op het park, er is namelijk een peuter/kleuterbad bij. Er zijn veel activiteiten te doen op het park zoals bowlen, minigolf en nog veel meer! Voor de kinderen is er een indoor speeltuin waar ze ten alle tijden lekker kunnen klimmen en klauteren.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiepark Hunzedal
10. Molecaten Park Kuierpad

Park Kuierpad is uitermate geschikt voor families met kinderen. Het park is omringd met een prachtig natuurgebied, je kunt hier heerlijk wandelen of een fietstocht maken. Het park heeft iets zeer unieks, er is namelijk een kunst skibaan waar je met alle weersomstandigheden heerlijk kunt oefenen met skiën. Het park heeft een binnenzwembad, buitenzwembad met glijbaan en een recreatiemeer met een glijbaan. Genoeg mogelijkheden om lekker even te zwemmen! Kinderen vervelen zich geen moment op dit park, er worden dagelijks meerdere activiteiten georganiseerd. Er is ook een grote speeltuin op het park, de speeltuin heeft veel speeltoestellen zoals een springkussen, trampoline en nog veel meer!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

park kuierpad
9. Parc Sandur

Parc Sandur gelegen aan een mooi recreatiemeer is perfect voor als je er even lekker tussenuit wilt. Als je op het park bent heb je het gevoel alsof je op een eiland bent. Het park beschikt over een groot binnenzwembad met een glijbaan, peuterbad en een whirlpool. In de meeste verblijven van het park zijn huisdieren toegestaan! Het park heeft dagelijks een recreatieprogramma waar de mascottes van het park ook vaak aan mee doen, een voorbeeld van een activiteit is dat ze een knutselochtend houden. Op het park hoef je jezelf geen moment te vervelen, er zijn namelijk genoeg andere activiteiten om te doen zoals biljarten, boogschieten, bowlen en nog veel meer! Ook voor de kleinere kinderen is er genoeg te doen op het park, er zijn namelijk ontzettend veel speeltuinen.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

parc sandur
8. Landgoed het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand is mede door de prachtige ligging de perfecte locatie voor een vakantie. Het ruim opgezette park heeft vele faciliteiten waarmee je garant een top verblijf hebt. Het park heeft een mooi overdekt zwembad, het zwembad is het gehele jaar open aangezien het overdekt is. Bij het zwembad is ook een pierenbadje, deze is voor de allerkleinste kinderen bedoelt zodat ook zij de mogelijkheid hebben om in het water te spelen. Op het park is ook een recreatieruimte waar dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen zoals een mini disco en een knutselochtend. Op het park zijn meerdere speeltuinen, je kunt er zelfs skelteren, trampoline springen en nog veel meer!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

het grote zand
7. Bospark Lunsbergen

Op Bospark Lunsbergen beleven jong en oud de tijd van hun leven. Het park straalt rust uit, dit komt door de prachtige omgeving van het park waar je heerlijk tot rust kunt komen. Op het park hebben ze een mooi overdekt zwembad waar je een lekkere duik in het water kunt nemen. Voor de kleinere kinderen is er ook een peuterbadje aanwezig. Er is nog veel meer op het park te doen als alleen zwemmen, er is namelijk een groot speeltuin waar verschillende speeltoestellen staan. Een keer geen zin om te koken is op dit park geen probleem, er is namelijk een pizzeria, snackbar en een restaurant waar je een heerlijk hapje kunt eten. Lijkt het je leuk om de omgeving te verkennen op de fiets? Bij het park is een fietsverhuur waar je dagelijks een fiets kunt huren.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

6. Landal Aelderholt

Vakantiepark Aelderholt is een groot vakantiepark van Landal. Het park ligt midden in de prachtige natuur, de hunebedden zijn op loopafstand van het park te vinden. Het vakantiepark heeft een groot overdekt zwembad met een reuze glijbaan die wel 60 meter lang is. Ook is er een whirlpool, kinderglijbaan, peuterbad en nog veel meer waterattracties! Zwemmen is niet het enige wat je kunt doen op het park, er is namelijk nog veel meer te doen zoals een kidsclub die elke dag verschillende activiteiten organiseren zoals een bingo en een kinderdisco. Ook zijn er verschillende speeltuinen op het park waar de kinderen zich lekker in kunnen uitleven. Rondom het park kun je een fijne wandeling of een fietstocht maken aangezien het park een prachtige omgeving heeft.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

landal aelderholt
5. Vakantiepark Westerbergen

Volop genieten van je vakantie doe je bij vakantiepark Westerbergen. Op dit gezellige waar niks moet en alles mag is van alles te beleven. Het park heeft een prachtig overdekt zwembad waar je zowel met goed weer als met slecht weer lekker een duikje in kunt nemen. Buiten heeft het park een pierenbadje voor de wat kleinere kinderen. Het park heeft nog diverse andere waterattracties. Ook kunnen de kinderen zich vermaken in het indoorspeeltuin waar ze lekker kunnen klimmen en klauteren. Tijdens de vakanties is er ook een recreatieprogramma op het park, het recreatieteam staat dan dagelijks voor de kinderen klaar om leuke activiteiten te gaan doen.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiepark westerbergen
4. Het Land van Bartje

Het Land van Bartje gelegen midden in de Drentse bossen beschikt over diverse faciliteiten. Het park heeft verschillende accommodaties van verblijven van 4 personen tot een verblijf van 10 personen. Het park ligt ook in de buurt van leuke steden zoals Groningen, Assen en Emmen waar je lekker kunt shoppen. Op het park zelf hoef je jezelf ook zeker niet te vervelen ga bijvoorbeeld een lekkere duik in het binnen of buitenzwembad nemen. Ook aan de kleine kinderen word gedacht, er is namelijk ook een peuterbadje bij waar de kleine kinderen veilig in kunnen zwemmen. Op het park is ook iets unieks aanwezig, je kunt namelijk paardrijden op het park. Verder is er nog veel meer te doen samen met het animatieteam die dagelijks diverse activiteiten organiseren.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

het land van bartje
3. De Huttenheugte

Center Parcs  De Huttenheugte ligt in het prachtige Drenthe. Op dit park is volop actie te beleven, er is dus ontzettend veel te doen. Het park beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs dat aqua mundo genoemd word. Dit zwemparadijs is reeds nog flink gerenoveerd waardoor het nu als nieuw uitziet. Bij het zwemparadijs is een wildwaterbaan, water play house, golfslagbad, en een 25 meter bad waar je heerlijk baantjes kunt trekken. Ook zijn er nog veel meer actieve activiteiten zoals klimmen op een hoogte van 15 meter, klimmen en klauteren in het indoorspeeltuin en nog veel meer! Dit park heeft verschillende accommodaties van verblijven voor 4 personen tot 12 personen. Het kan allemaal op park De Huttenheugte.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

de huttenheugte
2. Vakantiepark Orveltermarke 

Op nummer 2 staat: Landal vakantiepark Orveltermarke. Dit gezellige vakantiepark gelegen tussen de hunebedden is van alle gemakken voorzien, het park heeft alles om er een top verblijf te hebben. Het park ligt recht in een prachtig natuurgebied, er is dus ook veel te doen dat te maken heeft met de natuur. Het park heef zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een groot zwembad met een familieglijbaan, kinderglijbaan en voor de kleinere kinderen een peuterbadje. Buiten is er een natuurbad, bij het natuurbad is ook een ligweide waar je lekker kunt genieten van de zon. Verder zijn er verschillende speel mogelijkheden op het park.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

landal orveltermarke
1. Hof van Saksen
🏆 Op nummer 1 staat: Hof van Saksen van Landal behoort tot één van de mooiste parken van Nederland. Dit park heeft ontzettend veel verschillende soorten accommodaties, zo heeft het park een award gewonnen met het beste verblijf met sauna. Het park staat ook bekend omdat de grootste indoor glijbaan van de wereld op het park te vinden is. Het park heeft dus ook een groot binnenzwembad, buitenzwembad en een zwemvijver met strand. Het gehele jaar is er een recreatieteam op het park die dagelijks verschillende activiteiten organiseren. Kortom een park met vele faciliteiten!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

hof van saksen

Vakantiepark Drenthe met zwembad boeken?

Op zoek naar een vakantiepark Drenthe met zwembad? Team Metzwembad.nl heeft een overzicht gemaakt van de beste vakantieparken in Drenthe met zwembad. Zo hoef je zelf niet meer te surfen naar tientallen websites want dit heeft team Metzwembad.nl al voor je gedaan. Bekijk de mogelijkheden hierboven.

Vakantiepark Drenthe met zwembad boeken? Bekijk ook de volgende pagina’s:
Menu