Hotels Texel met zwembad → De toppers

Hotels texel met zwembad tips

Op zoek naar de leukste hotels op Texel met zwembad? Bekijk de leukste tips die we hebben verzameld. Het eiland telt een paar hotels met zwembad. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Boek direct bij de aanbieder

Hotels op Texel met zwembad


1. Boutique Hotel Texel

Boutique hotel Texel met zwembad tip
Luxe hotel met binnenzwembad Texel tip
  • Luxe 4-sterren hotel
  • Spa Woolness
  • Ruime en luxe hotelkamers

Aan de rand van het natuurreservaat De Slufter op Texel ligt het stijlvolle Boutique Hotel Texel. Een luxe 4-sterren hotel met binnenzwembad! Vanaf het hotel maak je mooie wandelingen door de duinen of naar het strand. Dit hotel is voorzien van moderne en luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Een fijne vakantieadres op Texel met luxe faciliteiten zoals en unieke Spa Woolness op authentieke Texelse wijzen. Pluspunt: een binnenzwembad.


2. Grand Hotel Opduin

Grand Hotel Opduin Texel met zwembad tip
Luxe binnenzwembad Texel tip hotel
  • Op loopafstand van de zee
  • Luxe binnenzwembad
  • Wellness

Zoek je een luxe hotel met een mooie zwembad op Texel? Dan is Grand Hotel Opduin wellicht iets wat je zoekt. Texel heeft namelijk niet zo veel hotels met een zwembad. Hierdoor is dit een bijzonder hotel met 4-sterren en op loopafstand van de zee. Ideaal voor een weekendje weg aan zee waar je ook een duik kunt nemen in het zwembad. Dit hotel ligt vlak bij het gezellige dorp De Koog waar je kunt genieten van het Noordzeestrand dat op slechts 200 meter afstand ligt.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *