4x de leukste campings in Zeeland aan zee met zwembad

Camping in Zeeland aan zee met buitenzwembad

Op zoek naar een camping in Zeeland aan zee met zwembad? Dat klinkt goed! Combineer een strandvakantie met een leuke camping met een zwembad. De leukste tips lees je hieronder:

Aankomstdatum 2023/2024

Januari ○ Februari ○ Maart ○ April ○ Mei ○ Juni ○ Juli ○ Augustus ○ September ○ Oktober ○ November ○ December

1. Roompot Beach Resort

Vakantiepark Roompot Beach Resort met binnenzwembad

Vakantiepark Roompot Beach Resort is gelegen in Zeeland en vlak bij de zee. Dit vakantiepark biedt accommodatie en kampeer mogelijkheden. Zo kun je vanaf je chalet bijna het strand op. Met verschillende unieke accommodaties en betaalbare kampeerplekken is dit een fijne bestemming voor gezinnen. Zo is het park kindvriendelijk en zijn er tal van faciliteiten voor jong en oud.


2. Camping Zonneweelde

Camping in Zeeland aan zee met buitenzwembad

Camping Zonneweelde in Zeeland staat bekend om zijn openluchtzwembad met grandioze waterspeeltuin. Ideaal dus voor een verblijf met kinderen! Een dagje tussenuit? Vlakbij de zee ligt deze camping. Heerlijk uitwaaien tijdens je verblijf in een camping met zwembad! Daarnaast is deze camping kindvriendelijk en zijn honden van harte welkom. Lees wel vooraf de voorwaarden per accommodatie of kampeerplek.


3. Hof Domburg

Camping Zeeland met zwembad
Hof Domburg – zwemparadijs

Glijbaan af en in het zwembad! En dit op loopafstand van het strand in Zeeland. Niet voor niks komen kunstenaars hier al decennialang voor het licht en de unieke combinatie van zee, duinen en bossen. Hier kom je heerlijk tot rust. En voor de kinderen zijn er tal van activiteiten en faciliteiten. Zo is er een zwemparadijs met glijbanen!


4. De Zeeuwse Kust

Hof Domburg – zwemparadijs

Maak kennis met Strandpark De Zeeuwse Kust! Dit familiepark kun je het hele jaar terecht voor een ideale vakantie aan zee in Zeeland. Want op zo’n 250 meter van het Noordzeestrand is het hier altijd genieten. Verblijf op de camping of overnacht in een van de luxe chalets. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een verblijf in een suite in het familiehotel of ervaar gewoon het camping gevoel. Deze camping beschikt over waterpret binnen en buiten.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *